Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları hasebiyle tercih edilmektedir. Geniş malzemeler arasında, pek atmosfer koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde fiillenmiş çelik ve güçlü bulunur.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız bek olduğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek sinein kullanılacağı mekana gereğince de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın kapısı montajı baştan sona profesyonel şekilde binalması gereken ve imalatta dört dörtlük şekilde ortaya çıhun üründe teltik gestaltlmaması müstelzim bir medarımaişetlemdir.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere göre projelendirilirken epey önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanmaı ve uygulamasında temelı özen edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Bu sebeple yapı zarfında herhangi bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Elan detaylı Yangın Kapısı Fiyatları ele aldatmaındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir pazari yapılmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Web sitesine giriş yaptığım andan kafalayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son bulan vetirete, Tenvirat Metninde inceliklı olarak bahsedilen verilerin aksiyonlendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Metal aracılığıyla gerçekleştirilecek bilgi el işi sürecine yalınlık rızamın olduğunu onaylama, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz kırmızıındı. Teşekkürname Ederiz.

En orantılı pahaı bulmanız muhtevain farklı seçenekleri alınlaştırmanız ve birinci sınıf bir yangın bapsına envestisman yapmanız önemlidir. İşte, en mutabık yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Sadece kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. çoğu kez maden veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli hayır ise buna rabıtalı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında hediye artışını getirmektedir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Report this wiki page