Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin güdük, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile yapı muhtevai veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Alelade bir yangın, natürel facia ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da çatı deruni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının sair bir önemli sebebi bile rastgele bir haramilik vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları derunin kolay açılabilmektedir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ait her detaya değindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Gücvenliğiniz derunin yangın bapsı mutlaka olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zorunlu olan sistemler kadim apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının hudayinabit kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve yamanın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı kesifı yoğunya kapanmaktadır.

Mühlik sınıftaki Yangın Çıkış Kapısı meslekyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Olası yangın yahut rastgele bir korku yerinde binayı endamsız sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları örgülmaktadır.

Mafevkda konum düz kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size selen verecektir.

yangın kapısı Antrparantez, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Yangın kapılarının ve henüz birçok yangın ekipmanın nite kullanılacağını öğrenmek, Yangın Kapısı Fiyatları yangın merdivenlerini ulaşımın nite katkısızlandığını öğrenmek kabil yapı taşı durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Binalarda belli başlı standartlarda görev alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Veriler kapıların belli derecelere derece dayanabildiğini gösterse bile bunların tümü uygulama ortamında kaydedildiği midein çın hayatta aynı meyveları vermeyebilir.

Report this wiki page